{0} reviews | Schrijf review

Garage Decloedt (Roeselare)
Roeselare - Over Garage Decloedt

Ardooisesteenweg 301
8800 Roeselare
BTW nr 0419657335

051 20 61 73
051 22 56 53
     

Mitsubishi

Suzuki

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.Garage Decloedt: Mitsubishi & Suzuki

Jarenlang rijplezier

Kraakt en piept er van alles aan uw wagen? Dan is hij aan vervanging toe. En waarom geen Mitsubishi of Suzuki in de plaats nemen? Bij Garage Decloedt staan interessante tweedehandswagens én fonkelnieuwe modellen u op te wachten. Want deze staan garant voor jarenlang rijplezier!

 

Droomwagen voor elk budget

Ons familiebedrijf mag zich al 43 jaar trotse verdeler van Mitsubishi noemen. Sinds 2007 zijn wij ook Suzuki verdeler geworden, om ons aanbod nog meer te versterken. En omdat we onze merken door en door kennen, rijdt u buiten met uw ideale wagen. Een handige kleine stadsauto, een ruime SUV of een stoere pick-up met veel laadruimte? Garage Decloedt houdt rekening met al uw behoeften. Maar ook met uw budget. Daarom doet u een koopje aan onze demowagens: amper enkele maanden oud, maar zacht voor uw portefeuille! 

 

Gratis pechverhelping

Garage Decloedt biedt u een uitstekende nazorg. Vijf jaar gratis pechverhelping thuis en op de baan? Nee, u droomt niet. Bovendien beschikken we over onze eigen takelwagen. Zo zijn we niet afhankelijk van derden en bent u snel weer thuis. Een klein ongelukje? Wij herstellen uw carrosserie en onderhandelen met de verzekering. Daardoor garanderen we u een vlotte afhandeling. En dat is maar het topje van de ijsberg … Ontdek al onze services én promoties op onze website!

 

Verovert u binnenkort de baan met uw nieuwe Mitsubishi of Suzuki? Contacteer ons voor meer informatie, of bezoek onze toonzaal. 

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review